Cursus

Tekencursus

Altijd al willen leren tekenen maar nooit echt aan begonnen? Of wilt u uw tekenkwaliteiten naar een hoger niveau brengen? Meld je dan aan voor de tekencursus!
Zaza Wouters geeft zeer individueel gerichte tekenlessen, waar u uw techniek kunt ontwikkelen en leert "te kijken".

De tekencursus bestaat uit techniek, anatomie, portret (mensen en dieren) en fantasy opdrachten. Er wordt veel aandacht gegeven aan licht- en schaduwwerking in tekeningen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u uw eigen projecten kunt gaan beginnen en daarin begeleid wordt.

Hoe, wie, wat, waar?

*De tekenles wordt bij Zaza Wouters thuis gegeven, er is daarom plaats voor maximaal 6 cursisten per avond.

*De lessen worden gegeven op maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en/of op woensdagavond 19.00 tot 21.00 uur.

*Voor materialen dient u zelf te zorgen. Er wordt gebruik gemaakt van A4 en/of A3 schetsblok (glad en stevig papier), potloden in H, HB, 2B, 4B, 6B en 9B, verder een doezelaar, gum, puntenslijper. Eventueel een 0,3 mm vulpotlood en kleurpotloden. Deze laatsten worden pas (veel) later gebruikt en ligt er aan wat de cursist wil leren (of niet natuurlijk).

*De cursus kost E 35,- per maand en dient elke eerste les van de maand voldaan te worden.

*Om aan te melden voor de cursus kunt u een email sturen naar mij, met daarin uw naam, telefoon nummer, adres, dag van voorkeur en eventuele ervaring.

Workshops

Zaza Art verzorgt ook workshops voor grote groepen mensen voor bijvoorbeeld op festivals, kunstmanifestaties etc. De workshops zijn geschikt voor iedereen die een potlood kan vast houden, jong en oud, groot, klein, iedereen heeft aan het eind van de workshops iets om trots op te zijn! Een workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. U kunt kiezen uit de workshop "Draken tekenen" of "Fantasie beesten tekenen". Er kan ook een workshop naar thema speciaal voor u ontwikkeld worden, de extra kosten hiervoor zijn E 50,-.

Bij de workshop "Draken tekenen" leg ik stap voor stap uit hoe een drakenkop getekend kan worden, met sprekende ogen, scherpe tanden of juist een lief uiterlijk. Verschillende structuren voor schubben, stekels en aanverwante draakachtige dingen komen aan bod..

Tijdens de workshop "Fantasie beesten tekenen" leren de mensen om van een heel normaal dier iets bizars, grappigs of juist engs te maken. De fantasie wordt gestimuleerd en de mensen denken zelf mee in hoe het beest er uit moet komen te zien.

De workshops kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven. U dient zelf voor tafels en stoelen te zorgen. Papier, potloden, gummen en puntenslijper worden door Zaza Art verzorgd. Alle deelnemers krijgen bij afloop ook een mapje mee met daarin de verschillende technieken die geleerd zijn, nog eens uitgewerkt.

Een workshop verzorgd door Zaza Art kost E 200,- (excl. reiskosten).

 

One Comment:

  1. Sharella Schoenaker

    Beste Zaza,
    Heb je op woensdag nog een plek vrij? Waar is het precies?

    Ik hoor het nog

    Mvg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>