Retourbeleid

Retourbeleid voor Zazaza

Laatst bijgewerkt: 29-10-23

Bij Zazaza streven we naar 100% klanttevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, helpen we je graag met het retourneren van het product en het verkrijgen van een terugbetaling of ruiling.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling een product te retourneren voor een volledige terugbetaling. Het product moet in dezelfde staat verkeren als bij ontvangst en in de originele verpakking zitten. Stuur ons een e-mail op info@zazaza.nl met je bestelnummer en de reden voor de retournering. We sturen je vervolgens instructies over hoe je het product kunt retourneren.

Ruilen

Als je een product wilt ruilen voor een ander item, stuur dan een e-mail naar info@zazaza.nl met je bestelnummer en de details van het nieuwe product dat je wilt ontvangen. Zodra we het oorspronkelijke product hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we het nieuwe item naar je toe.

Terugbetalingen

Zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt automatisch een creditcard- of originele betaalmethode binnen een bepaald aantal dagen gecrediteerd.

Verzendkosten

De verzendkosten voor het retourneren van een artikel zijn voor jouw rekening, tenzij het een fout betreft aan onze kant (bijvoorbeeld een defect product of een verkeerd item). In dat geval zullen wij de retourzending verzorgen.

Levertijd

De levertijd is tussen de 3 & 10 werkdagen.

Contact

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via 0624134763 of stuur een e-mail naar info@zazaza.nl